Известие

Collapse
No announcement yet.

Eдна Алфа 156 2,0i

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Eдна Алфа 156 2,0i

Тази кола дали някой я е гледал на живо? Няма ме десетина дена и не мога да го видя, но обявата не е нова.
    http://www.avtookazion-bg.com/index.php ... r%5B%5D%3D

ПП Тая вечер като отворих и опаааа, снимката и данните на Алфата ги няма нещо Е това е гласността, изврякаме и ето че нещо се промени
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Тая кола се продава в СофАвто повече от година...
    sigpic

Comment

цена: 10999 ЛВ;
      и в перфектно състояние да е повече от 8-9к трудно
      Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99

Comment

Аз съм я гледал преди повече от година и не ми хареса.
        Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
        Alfa 159 2.4 jtdm

Comment

ре

Явно колата не става
          Alfa Romeo searching progress...

Comment

Колега, 11 000 кинта за 156 '98......?! Не ти ли се струва малко множко.....
            Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
            Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
            Alfa Romeo 90 2.0 '87
            sigpic

Comment

защо не, ако колата е добра, а това, че се продава отдавна, още преди да си купя моята съм гледал в мобилето тая
              sigpic
              ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
              0889 636 093

Comment

На мен наистина ми се вижда много, но пък защо ли толкова време не я свалят тази цена? Излиза че е супер подържана примерно, това исках да разбера, ако някой я е гледал.
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred
                  На мен наистина ми се вижда много, но пък защо ли толкова време не я свалят тази цена? Излиза че е супер подържана примерно, това исках да разбера, ако някой я е гледал.
                  Аз съм останал с впечатлението,че автосалоните рядко си "актуализират "цените.Цената вероятно не са я сменяли от година насам,но при интерес на място нищо чудно да няправят една корекция от околу 2000 лв.Може да звучи невероятно,но се случва.
                  155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Да, сега нямам възможност, но като имам ще мръдна да видя на място.НО пък имам един брой на автооказион или нещо от сорта, то е от юни юли, а скоро гледах един от август, все с тая цена,.
                    sigpic

Comment

Вече за 12500 има с вътр. фейслифта,колегите са прави 11к за '98?
                      настояща - BMW 3er
                      ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
                      ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Fred приятелю сега ще ти кажа аз нещо, тази кола я гледах преди около 7-8 месеца в Софавто и е пълна барака, когато им казах, че имам интерес и искам да я видя, да и чуя гласа ми казаха че абсурд да я запалят че нещо се било прецакало в компютъра и не могат да я запалят.
                        А щом е имало нещо в компютъра те сега са замазали нещо проблема и който я вземе печели БИНГО и от там на там той ще троши главата.
                        Това го споделям от личен опит не от нещо друго.
                        Успех
                        Alfa Romeo 156 1.8 TS, 1999
                        VW Passat 1.8, 1991
                        Seat Leon 1.4, 2007

Comment

Първоначално публикувано от ADO 1982
                          Fred приятелю сега ще ти кажа аз нещо, тази кола я гледах преди около 7-8 месеца в Софавто и е пълна барака, когато им казах, че имам интерес и искам да я видя, да и чуя гласа ми казаха че абсурд да я запалят че нещо се било прецакало в компютъра и не могат да я запалят.
                          А щом е имало нещо в компютъра те сега са замазали нещо проблема и който я вземе печели БИНГО и от там на там той ще троши главата.
                          Това го споделям от личен опит не от нещо друго.
                          Успех

Много ти благодаря Адо, исках да разбера дали има смисъл да се гледа. Благодаря и на другите колеги за мненията
                          sigpic

Comment

Виж тази
                            Днес ходих да я гледам, но уцелих крайно неподходящ момент - точно я изкарваха от автокъщата да я "водят на гримьор", както каза човека който ме посрещна
                            Хубавото беше, че докато я оглеждах, чух как я запалиха - от половин оборот, за първо палене за деня и направо не се чува как работи
                            Има външни забележки по броните и по задна дясна врата, но точно тях ще оправят в следващите 4-5 дни и затова колата няма да е там.
                            Другото неприятно нещо са доста дълбоко надраните джанти
                            Челното стъкло не успях да го видя добре, но май имаше пукнатина, а кората на шофьорската врата стоеше раздута и няколко щипки в единия ъгъл бяха изпуснали
                            кожата на седалките е добре, леко напукана, но като се има предвид, че не е мазана с нищо може и да стане по-добре ако се обработи. Кожата на волана беше добре, но кожата ск.лост беше започнала да се протрива
                            Като цяло колата ми хареса, има стойка и за две минутен оглед се представи добре, имайки предвид цената
                            Смятам, че ако е технически изправна, с още максимум 1000лв. инвестиция, всичко ще стане тип-топ
                            Притеснява ме обаче челното стъкло, защото ако съм видял добре, пукнатината долу в ниското, няма от какво друго да се появи, освен от удар
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                              Виж тази
                              Днес ходих да я гледам, но уцелих крайно неподходящ момент - точно я изкарваха от автокъщата да я "водят на гримьор", както каза човека който ме посрещна
                              Хубавото беше, че докато я оглеждах, чух как я запалиха - от половин оборот, за първо палене за деня и направо не се чува как работи
                              Има външни забележки по броните и по задна дясна врата, но точно тях ще оправят в следващите 4-5 дни и затова колата няма да е там.
                              Другото неприятно нещо са доста дълбоко надраните джанти
                              Челното стъкло не успях да го видя добре, но май имаше пукнатина, а кората на шофьорската врата стоеше раздута и няколко щипки в единия ъгъл бяха изпуснали
                              кожата на седалките е добре, леко напукана, но като се има предвид, че не е мазана с нищо може и да стане по-добре ако се обработи. Кожата на волана беше добре, но кожата ск.лост беше започнала да се протрива
                              Като цяло колата ми хареса, има стойка и за две минутен оглед се представи добре, имайки предвид цената
                              Смятам, че ако е технически изправна, с още максимум 1000лв. инвестиция, всичко ще стане тип-топ
                              Притеснява ме обаче челното стъкло, защото ако съм видял добре, пукнатината долу в ниското, няма от какво друго да се появи, освен от удар
                              Благодаря и на теб друже, аз и без това не съм в София известно време, а тия дни нямам и време, но ще хвърля едно око, ама и ако е удар
                              По принцип търся 2,0 а това е 1,8? /това междо другото /
                              sigpic

Comment

Working...
                              X